- Ένα μυστικό για πεντανόστιμες τηγανιτές πατάτες είναι πριν τις τηγανίσετε να τις μουλιάσετε σε νερό με λίγο γάλα!
- Για να φτιάξετε πολύ ζουμερό κοτόπουλο σχάρας αφήστε το μέσα σε ελαφρά αλατισμένο γάλα για τουλάχιστον 12 ώρες! Θα γίνει πολύ ζουμερό! Δεν ξέρω αν το ίδιο ισχύει και για άλλα κρέατα...ίσως κάποιος απο σας μπορεί να λύσει το μυστήριο!!
- Για ζουμερή και εύγευστη σαλάτα λάχανο αρκεί μόλις το κόψετε και το πλύνετε να το ζυμώσετε με τα χέρια όπως το ψωμί και με αρκετή δύναμη!
Φαγάδες όλου του κόσμου ενωθείτε!! Αν βλέπεις αυτο το blog για πρώτη φορά και αγαπάς τη μαγειρική και το καλό φαγητό να ξέρεις ότι θα γίνει το αγαπημένο σου!! Εδώ θα βρείς συνταγές ελληνικής κουζίνας και με τη βοήθεια σου το ιστολόγιο αυτο θα εμπλουτίζεται συνεχώς!!! Μην διστάζεις στείλε μου την αγαπημένη σου συνταγή και εγώ θα την αναρτήσω αμέσως!! ΚΑΛΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ!!!
Μικρά μυστικά!!
Σε αυτή τη στήλη όπως καταλάβατε θα γράφω μικρά μυστικά μαγειρικής που κάνουν τη διαφορά στην στην παρασκευή των συνταγών μας! Καθότι δεν είμαι μάγειρας, ούτε σεφ ούτε εμπερία έχω μεγάλη απο μαγειρική σε αυτή τη στήλη θα χρειαστώ τη βοήθεια των εμπειρότερων!! Παρόλα αυτά θα κάνω το ξεκίνημα και θα γράψω μερικά μικρά μυστικά που έχω διαβάσει ή ακούσει κατά καιρούς!
Subscribe to:
Posts (Atom)
No comments:
Post a Comment