Φιλέτο κοτόπουλο σχάρας με ταχίνι και δεντρολίβανο!!!

Ένας πεντανόστιμος και πολύ υγιεινός τρόπος να φάτε φιλέτο κοτόπουλο σχάρας. Για την εκτέλεση θα χρειαστείτε:
  • Φιλέτο κοτόπουλο
  • Γάλα
  • Αλάτι
  • Ταχίνι
  • Δεντρολίβανο
Δεν γράφω τις ποσότητες ακριβώς γιατί εξαρτάται απο τον αριθμό των φιλέτων αλλά παρακάτω θα καταλάβετε. Αρχικά θα πρέπει να έχετε αφήσει τουλάχιστον 12 ώρες το φιλέτο κοτόπουλο μέσα σε ελαφρά αλατισμένο γάλα. Το φιλέτο θα πρέπει να σκεπάζεται απο το γάλα. Ένα τέταρτο πριν να είναι έτοιμη η φωτιά για να ψήσετε τα φιλετάκια σας θα πρέπει να τα έχετε στραγγίξει απο το γάλα και να τα αλείψετε με ταχίνι και δεντρολίβανο. Τα ψήνετε κανονικά όπως συνήθως. Η κρούστα που κάνει το ταχίνι είναι άλλο πράγμα!!! Τα συνοδεύετε με ότι εσείς θέλετε, εγώ προτιμώ τον πουρέ για συνοδευτικό σε αυτό το πιάτο!! Καλή όρεξη!!!

No comments:

Post a Comment